Înfiinţată din anul 2008, cu capital integral privat, din dorinţa de a avea grijă de ochii dumneavoastră, Studiooptique  a reuşit să se impună pe piaţa de profil din România datorită profesionalismului şi a preocupării permanente pentru satisfacerea tuturor clienţilor şi furnizorilor săi.

Studiooptique a reuşit să creeze un laborator modern de optică medicală, printre puţinele din ţară, unde se realizează întreg procesul tehnologic de producere a unei perechi de ochelari astfel încât exigentele clienţilor noştri să fie satisfăcute în cel mai scurt timp posibil.

Aşadar, Studiooptique furnizează produse de optică medicală şi servicii aferente ( servicii de consultaţie, determinare dioptrii şi montaj gratuite precum şi o gamă largă de rame şi lentile )  care diminuează problemele de vedere şi optimizează calitatea vieţii persoanelor.

Misiune & Viziune

Misiunea Studiooptique este de a face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru  clienţii noştri,astfel incat să simtă că ne pasă  de sănătatea ochilor lor.

Modul în care ne bucurăm de ceea ce vedem depinde de calitatea vederii noastre. De aceea, prin munca noastră vrem să le oferim clienţilor noştri experienţa unei vieţi mai clare şi mai frumoase.

Sloganul nostru „vederea conteaza” vrea să evidenţieze tocmai acest lucru.


Valorile noastre sunt:

Sănătate înainte de toate

Studiooptique crede cu convingere în faptul că viaţa merită trăită din plin.Ameliorarea sănătăţii persoanelor cu probleme de vedere este cea mai importantă prioritate pentru noi.

Bucuria clienţilor merită orice efort

Zâmbetul clienţilor noştri atunci când ne mulţumesc pentru munca noastră este cea mai mare răsplată pentru noi.Ne străduim în permanenţă să le oferim exact ceea ce au nevoie şi să le asigurăm o stare de spirit cât mai bună.

Produse şi servicii de înaltă calitate

Clienţii noştri merită tot ce este mai bun.Consultanţii noştri sunt adevăraţi profesionişti  şi, pentru că ţinem la mulţumirea clienţilor, la noi toate produsele sunt atent verificate si corespunzatoare nevoilor clientilor.

Echipa

Studiooptique este o organizaţie dinamică, care a ştiut încă de la început sa ocupe o poziţie fruntaşă respectand criteriile şi exigenţele pieţei, CALITATEA fiind cuvântul care ne defineşte.

În viziunea noastră cea mai importantă sursă de beneficii o reprezintă angajaţii. De aceea noi oferim fiecărui angajat oportunitatea de a face o muncă importantă şi plină de provocări, de a învăţa şi de a-şi dezvolta potenţialul profesional.

Toate acestea pentru a satisface cel mai bine cerinţele clienţilor noştri.

Parteneri

Colaboram cu cei mai mari si importanti producatori de rame si lentil la nivel global,pentru a satisfice toate nevoilor clientilor nostrii in cel mai bun mod cu putinta.